{ Τελευταία νέα }

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Fitbit Versa, του δεύτερου smart watch μετά το Apple watch


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Fitbit Versa, του δεύτερου smart watch μετά το Apple watchΤο νέο wearable της Fitbit, το Fitbit Versa των 200 δολαρίων που ανακοινώθηκε την Τρίτη, είναι το δεύτερο έξυπνο ρολόι που ανακοινώνει η εταιρεία και το πρώτο που οποίο απευθύνεται σε ένα πιο ειδικό κοινό.

Το νέο wearable της Fitbit, το Fitbit Versa των 200 δολαρίων που ανακοινώθηκε την Τρίτη, είναι το δεύτερο έξυπνο ρολόι που ανακοινώνει η εταιρεία και το πρώτο που οποίο απευθύνεται σε ένα πιο ειδικό κοινό.
 
Μοιάζει αρκετά με το Apple Watch - αν και είναι λίγο μικρότερο – την ίδια στιγμή που ο σχεδιασμός του είναι πιο ευέλικτος από το ρολόι το περσινό μοντέλο που εστίαζε αποκλειστικά στην εκγύμναση και σωστή υγεία – το Fitbit Ionic.
 
Το νέο Fitbit Versa διαθέτει πολλές fitness-tracking δυνατότητες, όπως ενσωματωμένο
πρόγραμμα ασκήσεων, 24ωρη παρακολούθηση καρδιακών παλμών και εξατομικευμένες συμβουλές γυμναστικής. Το  Versa όμως μπορεί εξίσου να απαντήσει σε μηνύματα κειμένου, να κατεβάσει εφαρμογές και να αποθηκεύσει μουσική ενώ θα έχει πολλά νέα χαρακτηριστικά αφιερωμένα στην υγεία των γυναικών.
 
Διατίθεται σε τρία χρώματα: μαύρο, ασημί και ρόζ χρυσό ωστό μπορεί να δεχτεί λουράκια διαφόρων χρωμάτων. Τα κλασσικά λουράκια του είναι ανθεκτικά στο ιδρώτα και το νερό, κι έρχονται σε ροδακινί, γκρι, μαύρο και λευκό. Διαθέτει στρογγυλεμένες άκρες, έχει οθόνη αφής, και παρόμοιο σχέδια με το apple watch, ωστόσο το fitbit είναι μερικά χιλιοστά μικρότερο.
 
Σύμφωνα με την εταιρεία η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ξεπερνά τις 4 ημέρες. Το ρολόι είναι αδιάβροχο έως και τα 50 μέτρα πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να το φοράτε στο κολύμπι αλλά θα πρέπει να αφαιρείται όταν κάνετε υδρομασάζ ή σάουνα.
 
Επιπλέον μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερα από 300 τραγούδια ή να αναπαράγει τις μουσικές λίστες της Pandora. Συνδυάζει ακουστικά Bluetooth ενώ αν έχετε τηλέφωνο Android το ρολόι μπορεί να στείλει γρήγορες, προφορτωμένες απαντήσεις κειμένου ή μηνυμάτων από διάφορες εφαρμογές.
 
Το Fitbit Versa είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες από την Τρίτη κι επισήμως θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ