{ Εκδηλώσεις }

Aναβολή του φετινού Street Mode Festival


Κατηγορίες: Φεστιβάλ

Aναβολή του φετινού Street Mode Festival

Είναι δύσκολο να φανταστούμε ένα καλοκαίρι χωρίς την θετική ενέργεια που οι καλλιτέχνες, το κοινό, οι υποστηρικτές και το προσωπικό του Street Mode Festival δημιουργούν

Την αναβολή του φετινού Street Mode Festival 2020 ανακοίνωσαν οι διοργανωτές και έδωσαν ραντεβού για το 2021: See you in Street Mode Festival 2021!

H ανακοίνωση αναβολής του φετινού φεστιβάλ:

Αγαπητοί streetmoders,

Πάνω από όλα, ευχόμαστε αυτή η ανακοίνωση να σας βρίσκει όλους υγιείς και χαρούμενους. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε ρωτώντας για το Street Mode Festival κάθε μέρα, αλλά και για την υποστήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια που «φεστιβαλίζουμε» μαζί.

Μέχρι τώρα, ελπίζαμε σε μία αλλαγή των μέτρων που αφορούν τις συναυλίες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το φετινό φεστιβάλ. Πιο συγκεκριμένα, περιμέναμε τις διευκρινίσεις εκείνες που θα επέτρεπαν συναυλίες με όρθιους επισκέπτες και όχι μόνο με καθήμενους. Ωστόσο, τέτοιες εκδηλώσεις δεν προβλέπεται να επιτραπούν τους επόμενους μήνες.

Είναι δύσκολο να φανταστούμε ένα καλοκαίρι χωρίς τη θετική ενέργεια που οι καλλιτέχνες, το κοινό, οι υποστηρικτές και το προσωπικό του Street Mode Festival δημιουργούν, αλλά καταλαβαίνουμε γιατί τα πράγματα δεν μπορούν να προχωρήσουν. Η υγεία και η ασφάλεια όλων των #streetmoders είναι η ύψιστη προτεραιότητα μας.

Από σήμερα ξεκινάμε να σχεδιάζουμε το 2021, μαζεύοντας όλη μας την δύναμη από φέτος, με στόχο ένα ακόμα καλύτερο φεστιβάλ! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι για τις δράσεις που ήδη ετοιμάζουμε για εσάς (ψηφιακές και μη) τις οποίες είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπήσετε!

Τα λέμε σύντομα,

Street Mode Team

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ