{ Μουσική }

Amor Industrial, Humanoids In Disguise, Opioid Slot Machine & Alice Syndrom @ Urania Bar


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Amor Industrial, Humanoids In Disguise, Opioid Slot Machine & Alice Syndrom @ Urania Bar

Χώρος: Urania Bar
Διεύθυνση: Πάικου 4, 54625
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Urania Bar
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Amor Industrial, Humanoids In Disguise, Opioid Slot Machine, Alice Syndrom
Πότε: 26/04/2019
Ώρα έναρξης: 21:00

Amor Industrial, Humanoids In Disguise, Opioid Slot Machine & Alice Syndrom @ Urania Bar.

Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου η OSM tapes σε συνεργασία με το Urania Bar παρουσιάζουν τους Amor Industrial και Humanoids In Disguise. Το άνοιγμα της βραδιάς αναλαμβάνει η Alice Syndrom και το κλείσιμο αυτής ο Opioid Slot Machine.

Amor Industria (Regressverbot, Athens Computer Underground)
Πρόκειται για το προσωπικό project του Πάντελη Θεoδωρίδη, μέλος των Regressverbot και ιθύνων νους του Athens Computer Underground. New wave, synth-pop και minimal μοτίβα συνθέτουν τον πολυδιάστατο ήχο του Amor Industrial. Το 2016 έκανε το ντεμπούτο του στην δισκογραφία με το album "Music For Ordinary Life Machines" των Regressverbot στην Fabrika Records. Μετά την εγκατάσταση του στην Αθήνα, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, εδώ που ξεκίνησαν όλα, για ένα πολυαναμενόμενο DJ set.

Humanoids In Disguise (Convex Model, Human Puppets, Plexiglas)
O Νίκος Καπαντζάκης είναι από τους κυριότερους εκφραστές του darkwave, electro, minimal και post-punk ήχου της χώρας εδώ και 20 χρόνια περίπου. Μέλος των θρυλικών Human Puppets και Plexiglas με δισκογραφικές δουλειές στις Kernkrach και 5th Floor Ent., το 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο album ως Convex Model με ένα δεύτερο να βλέπει το φως την επόμενη χρονιά.

Opioid Slot Machine (OSM tapes, New York Haunted)
Το project Opioid Slot Machine έκανε την εμφάνιση του το 2016 κυκλοφορόντας το "Ι-ΙV" στην New York Haunted της Ολλανδίας, ένα ακόμα ΕP κυκλοφόρισε λίγο αργότερα με τίτλο "Anchialine Pool" στην ίδια εταιρία. Το 2018 ξεκινά η δράση της "OSM tapes", μιας δισκογραφικής εταιρίας η οποία απαριθμεί αυτή την στιγμή 2 κυκλοφορίες με άλλες 3 να είναι στα σκαριά για το άμεσο μέλλον. Από ambient και experimental μέχρι techno, industrial και EBM, τα DJ sets του πάντα έχουν κάτι να πουν.

Alice Syndrom
Νέο αίμα στην σκηνή της Θεσσαλονίκης με πολλές μουσικές επιρροές, πολλές φορές αντικρουόμενες. Από σκοτεινή wave και synth-pop μέχρι δυνατή EBM και Industrial. Η Alice Syndrom θα αναλάβει το ζέσταμα της βραδιάς.

M Παρασκευή 26 Απριλίου
Amor Industria l(Regressverbot, Athens Computer Underground)
Humanoids In Disguise (Human Puppets, Plexiglas, Convex Model)
Opioid Slot Machine (OSM tapes, New York Haunted)
Alice Syndrom
URANIA bar
Πάικου 4, Θεσσαλονίκη
Έναρξη 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ