{ Εκδηλώσεις }

ΑΚΥΡΩΣΗ: Recycling Fashion φιλανθρωπική εκδήλωση στο ΑΙΘΡΙΟ στη ΧΑΝΘ

χορηγός cityportal.gr


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

ΑΚΥΡΩΣΗ: Recycling Fashion φιλανθρωπική εκδήλωση στο ΑΙΘΡΙΟ στη ΧΑΝΘ
Δωρεάν

Τιμή: από 0.00

Πότε: 01/01/1970
Ημέρες & Ώρες
Σάββατο: 10:00
Κυριακή: 10:00

Η ομάδα του φιλανθρωπικού οργανισμού "Σκοπός Ζωής" αποφάσισε μετά λύπης την ακύρωση της εκδήλωσης "Recycling Fashion

Σύμφωνα με τα νέα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία και με γνώμονα πάντα και πρώτα, την ασφάλεια των παιδιών και όλων των συμμετεχόντων, η ομάδα του φιλανθρωπικού οργανισμού "Σκοπός Ζωής" αποφάσισε μετά λύπης την ακύρωση της εκδήλωσης "Recycling Fashion" που θα λάμβανε χώρα το ερχόμενο Σ.Κ. 26-27 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο στη ΧΑΝΘ.

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός “Σκοπός Ζωής” διοργανώνει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (26 & 27) στο Αίθριο στη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη και στον εξωτερικό χώρο του παιδικού σταθμού της ΧΑΝΘ ένα μίνι φεστιβάλ με κεντρικό άξονα το Recycling fashion και γενικότερο την ευαισθητοποίηση των παιδιών στην κυκλική οικονομία και την ανακύκλωση, Υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση θα αποτελέσει το αποκορύφωμα μιας σειράς εκδηλώσεων, συμμετοχής εθελοντών σε δράσεις και φεστιβάλ, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την στήριξη με υγειονομικό υλικό  της Πανεπιστημιακής Πνευμολογικής  Κλινικής  Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης όπου θα τηρηθούν όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες ασφαλείας και διαχείρισης ατόμων, οι εθελοντές του φιλανθρωπικού οργανισμού “Σκοπός Ζωής” θα εκθέσουν κοσμήματα, διακοσμητικά είδη και ρούχα φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά.  Παράλληλα θα λειτουργήσουν στο χώρο θεματικά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά / Τα παιδιά μαθαίνουν για την ανακύκλωση βιωματικά από: το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, την Ανατολική Α.Ε., το Σωματείο Τέχνης “Μορφογέννεσις”, το Προτύπο εργαστήρι μόδας για παιδιά “Catwalk”, το Εργαστήρι Αρχιτεκτονικής archiΖΩ και το Εργαστήρι δημιουργικής γραφής “Σπίθες”.

Στόχος της θεματικής ενότητας της διοργάνωσης, η οποία θα προσφέρει ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με θεματικά εργαστήρια και happenings, είναι η ενημέρωση των πολιτών γύρω από το θέμα της ανακύκλωσης, με έμφαση στα οφέλη που προκύπτουν για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Φιλανθρωπική εκδήλωση «Recycling Fashion»
του φιλανθρωπικού οργανισμού "Σκοπός Ζωής"
Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου
στο ΑΙΘΡΙΟ στη ΧΑΝΘ, Νικολάου Γερμανού, Πλατεία ΧΑΝΘ, Θεσσαλονίκη
Η είσοδος θα είναι δωρεάν.
Ώρες διεξαγωγής της εκδήλωσης: 10:00-20:00.
 


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ