{ Εκδηλώσεις }

Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις «ΠΡΕΣΠΕΣ 2020»


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις «ΠΡΕΣΠΕΣ 2020»

Ακυρώνονται, για πρώτη φορά μετά από 31 ολόκληρα χρόνια, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Πρέσπες»

Ακυρώνονται, για πρώτη φορά μετά από 31 ολόκληρα χρόνια, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Πρέσπες», σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε σήμερα ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οργανισμού, Γιώργος Λιάνης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Όπως ανέφερε ο κ. Λιάνης, «ως οργανισμός ήμασταν καθόλα έτοιμοι για την διοργάνωση των εκδηλώσεων, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, με τους κατοίκους και τους επισκέπτες να μπαίνουν σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος για τον αριθμό των ατόμων σε συναυλίες και τηρώντας όλα τα μέτρα όπως η θερμομέτρηση των κατοίκων και των επισκεπτών πριν την είσοδό τους στο χώρο της συναυλίας και φορώντας μάσκες καθ? όλη τη διάρκεια της. Ωστόσο, όμως, ματαιώνουμε  τις φετινές εκδηλώσεις, καθώς δε μας δόθηκε η έγκριση από την αρμόδια επιτροπή που αποφασίζει για την παραχώρηση των χώρων όπου θέλαμε να πραγματοποιήσουμε τις εκδηλώσεις».

Ο κ. Λιάνης επισήμανε, τέλος, ιδιαίτερα συγκινημένος, ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει η μεγάλη εκδήλωση που είχε προγραμματίσει ο οργανισμός με τίτλο «από τον Τσιτσάνη στα 95 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη», με τον Μανώλη Μητσιά και την Ελένη Βιτάλη.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ