{ Θέατρo }

Ακρόαση από το Θέατρο Πρόταση για παράσταση με θέμα τον Εμφύλιο Πόλεμο

 

Κατηγορίες: Θέατρο

Ακρόαση από το Θέατρο Πρόταση για παράσταση με θέμα τον Εμφύλιο ΠόλεμοΟι ενδιαφερόμενοι/νες θα πρέπει να αποστείλουν, ηλεκτρονικά, βιογραφικό σημείωμα, 1 φωτογραφία (πρόσωπο) με θέμα: ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ

Η Ομάδα Θέατρο Πρόταση με αφορμή την φθινοπωρινή παραγωγή της (Οκτώβριος 2020) με θεματικό άξονα τον «Εμφύλιο Σπαραγμό» και την «Παθολογία του Πολέμου» του Θουκυδίδη, σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή, καλεί σε ανοιχτή ακρόαση γυναίκες και άνδρες ηθοποιούς που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην παράσταση. Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.
Η παράσταση θα έχει μορφή θεατρικού ντοκιμαντέρ (Documentary Theatre ) και οι ηθοποιοί θα αποτελούν «αγγελιαφόροι» του κειμένου και πάσχοντα πρόσωπα.
Η ακρόαση θα έχει μορφή workshop όπου οι ενδιαφερόμενοι/νες ηθοποιοί θα χρειαστεί να συνεργαστούν αφενός μεταξύ τους και αφετέρου με τον σκηνοθέτη της παράστασης.
Στο πρώτο μέρος του workshop θα πραγματοποιηθούν αυτοσχεδιασμοί με αφορμή τους άξονες του έργου και την υποκριτική μέθοδο εργασίας.
Στο δεύτερο μέρος του workshop, οι ενδιαφερόμενοι/νες ηθοποιοί θα χρειαστεί να αφηγηθούν κείμενο που θα τους δοθεί από τον σκηνοθέτη.
Η ομάδα ηθοποιών που θα επιλεγεί θα πρέπει να είναι ποικιλόμορφη, με ανθρώπους α) διαφορετικών ηλικιών και β) διαφορετικής φυσιογνωμίας και ανατομίας.
Οι ηθοποιοί χρειάζεται να είναι είτε απόφοιτοι, είτε φοιτητές δραματικής σχολής, είτε να έχουν συμμετάσχει σε κάποιο εργαστήρι υποκριτικής έτσι ώστε να έχουν επαφή-εμπειρία με το θέατρο.
Οι πρόβες της παράσταση θα ξεκινήσουν από αρχές Ιουνίου.
Οι ενδιαφερόμενοι/νες θα πρέπει να αποστείλουν έως τις 15 Απριλίου 2020, ηλεκτρονικά στο e-mail [email protected], βιογραφικό σημείωμα, 1 φωτογραφία (πρόσωπο) με θέμα: «ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ».
Οι ενδιαφερόμενοι/νες θα ενημερωθούν σχετικά με την ημερομηνία και το χώρο που θα πραγματοποιηθεί η ακρόαση μέσω e-mail και τηλεφωνικά. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα χρειαστούν άνετα ρούχα και παπούτσια πρόβας.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ