{ Τελευταία νέα }

Αγορά γαλλικών προϊόντων στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης

Marché de produits du terroir français à l' Institut français de Thessalonique


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Αγορά γαλλικών προϊόντων στο Γαλλικό Ινστιτούτο ΘεσσαλονίκηςΗ γαστρονομία και οι οικογενειακές - φιλικές συναθροίσεις αποτελούν δύο από τις πολλές συνήθειες που ενώνουν τους Έλληνες με τους Γάλλους. Η επιτυχία της περσινής αγοράς στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, μας οδήγησε στην οργάνωση της εκδήλωσης αυτής σε δύο ημέρες:

Η γαστρονομία και οι οικογενειακές - φιλικές συναθροίσεις αποτελούν δύο από τις πολλές συνήθειες που ενώνουν τους Έλληνες με τους Γάλλους.
 
Η επιτυχία της περσινής αγοράς στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, μας οδήγησε στην οργάνωση της εκδήλωσης αυτής σε δύο ημέρες:
 
- Την Παρασκευή 23 Μαρτίου ( 18.00-20.00 για το κοινό)
- Το Σάββατο 24 Μαρτίου (11.00-15.00 για το κοινό)
 
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γίνουν περισσότερο γνωστά στο κοινό της Βορείου Ελλάδας τα γαλλικά τοπικά προϊόντα (εδέσματα, κρέατα, κρασιά, κτλ.).
 
Η έκθεση απευθύνεται επίσης σε διευθυντές ξενοδοχείων και εστιατορίων, σε αρχιμάγειρες και σε υπεύθυνους F & B και σε επιχειρήσεις τύπου ντελικατέσεν.
 
Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν και να αγοράσουν τα εν λόγω προϊόντα.
Η γαλλική αυτή αγορά διοργανώνεται στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Goût de / Good France” που διεξάγεται σε όλο τον κόσμο από το Γαλλικό Υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών υποθέσεων.
 
Τέλος, η αγορά γαλλικών προϊόντων εντάσσεται στις εκδηλώσεις του “FOOD FESTIVAL” του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ