{ Εκδηλώσεις }

Αγαπημένοι μας καλλιτέχνες στηρίζουν το Sail For Pink 2020... goes online!


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Αγαπημένοι μας καλλιτέχνες στηρίζουν το Sail For Pink 2020... goes online!Επώνυμοι συμμετέχουν στη μεγαλύτερη εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στη Β. Ελλάδα και στηρίζουν το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης

Επώνυμοι συμμετέχουν στη μεγαλύτερη εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στη Β. Ελλάδα και στηρίζουν το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης.

«Ο Καρκίνος του Μαστού μπορεί να ΝΙΚΗΘΕΙ, αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα!»

Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Νομού Θεσσαλονίκης, στέλνει το μήνυμα του μέσα από τις φωνές επωνύμων:
Ευχαριστούμε τους  αγαπημένους μας Hλία Κόζα των Κόζα Μόστρα, την Μαρία Σολωμού, τον Χάρη Ρώμα, την Μελίνα Ασλανίδου και τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη, για τη σπουδαία τους στήριξη στην προσπάθειά μας για έναν κόσμο όπου ο Καρκίνος του Μαστού θα αποτελεί παρελθόν!
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους από καρδιάς που με τη θετική σας ενέργεια και τη στήριξή σας δίνετε δύναμη στη «φωνή» του Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης και στέλνουμε ΜΑΖΙ το θετικό μήνυμα της σπουδαιότητας της πρόληψης της νόσου σε όλη την Ελλάδα! Το δικό μας θετικό μήνυμα για τη ΖΩΗ!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Ηλία Κόζα για τη συνολική επιμέλεια και υλοποίηση του video, αλλά και για όλη τη σημαντική βοήθεια στο promo του Sail for Pink 2020.#SailForPink 2020... goes online και Φέτος το στίγμα σου μετράει!
Δήλωσε σήμερα συμμετοχή -από όπου κι αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα- και με μόλις 6 ευρώ γίνε μέρος της μεγαλύτερης εκστρατείας στη Β.Ελλάδα ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού: https://almazoisthes.gr/sail-for-pink-new/

Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης, Παύλου Μελά 38, 54622, Ελλάδα
Τηλ. 2310285181
 www.almazoisthes.gr

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ