{ Εκδηλώσεις }

Αφιερωμένα στη γυναικεία επιχειρηματικότητα τα φετινά «Βραβεία Επιχειρείν 2019»

 

Κατηγορίες: Γιορτές

Αφιερωμένα στη γυναικεία επιχειρηματικότητα τα φετινά «Βραβεία Επιχειρείν 2019»
Δωρεάν

Χώρος: Hotel Nikopolis
Διεύθυνση: Ασκληπιού 16-18, 57001
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Hotel Nikopolis
Τιμή: από 0.00

Πότε: 09/12/2019
Ώρα έναρξης: 21:00

Με στόχο την προαγωγή, ανάδειξη και ανάπτυξη του τόπου μας, για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Μητροπολιτικός Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης οργανώνει και θεσμοθετεί στη Θεσσαλονίκη τα «Βραβεία Επιχειρείν» τιμώντας ξεχωριστές επιχειρηματικές προσωπικότητες που επί σειρά ετών δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον Βορειοελλαδικό χώρο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Φέτος η βραδιά αυτή, είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στη γυναικεία επιχειρηματικότητα τιμώντας διακεκριμένες γυναίκες της Θεσσαλονίκης που πραγματικά η δουλειά τους, συμβάλλει στην προαγωγή και ανάπτυξη του τόπου μας. Στην επιχειρηματικότητα, στην καινοτομία, στην εξωστρέφεια, στην παραγωγή και δημιουργία, αλλά και στις τέχνες, στον πολιτισμό, στην Δημόσια Διοίκηση και στην κοινωνική προσφορά.
 
Κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, ώρα 9 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Nikopolis Hotel» (Δίπλα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης) θα είναι η Πρόεδρος της Επιτροπής UNESCO για την Ελλάδα κ. Καίτη Τζιτζικώστα με θέμα «Η Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα» η οποία και θα τιμηθεί επίσης για την σημαντικότατη προσφορά της.
 
Ο Πρόεδρος του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Γιάννης Χριστοδούλου δήλωσε ότι «Τα βραβεία επιχειρείν αποτελούν μια διοργάνωση θεσμός για τη Θεσσαλονίκη, που επιβραβεύουν κάθε χρόνο την πολυετή προσφορά και δράση εκείνων των συμπολιτών μας, που δίνουν καθημερινά τη μάχη για την προαγωγή και ανάπτυξη του τόπου μας, τη μάχη κατά της ανεργίας, τη μάχη με στόχο μια καλύτερη κοινωνία στην επιχειρηματικότητα, στις τέχνες, στην επιστήμη, στον πολιτισμό και στον άνθρωπο».
 
Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των «Βραβείων Επιχειρείν» Ντίνος Κωστόπουλος αναφερόμενος στην εκδήλωση είπε ότι «Είναι πολύ σημαντικό σε μια συντεταγμένη κοινωνία, να μπορούμε να διακρίνουμε πέρα από κάθε ανταγωνισμό και σκοπιμότητα, την επιτυχία εκείνων που πραγματικά και επί σειρά ετών προσφέρουν στην επιχειρηματικότητα για την προαγωγή και ανάπτυξη της πόλης μας. Είναι πολύ σημαντική αυτή η αναγνώριση και ένα πολύ σπουδαίο γεγονός, να μπορούμε δηλαδή, να εκφράζουμε ένα απλό ευχαριστώ σε όλους αυτούς που πραγματικά συμβάλλουν στην καταπολέμηση της ανεργίας, ειδικά τώρα στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Φέτος, βάλαμε μπροστά τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και βραβεύουμε σε όλους τους τομείς του επιχειρείν. Πραγματικά πολύ σημαντικές γυναικείες προσωπικότητες του τόπου μας. Ως πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής» είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα και ευχαριστώ τα Επιμελητήρια της Θεσσαλονίκης, καθώς και τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, για την υποστήριξή τους και στο φετινό μας εγχείρημα. Ευχαριστώ επίσης δημόσια, την εταιρία DOCA και ειδικότερα την διευθύνουσα σύμβουλο κ. Στέλλα Ντόκα για την χορηγική της υποστήριξη στη φετινή διοργάνωση ».
 
Τις τιμητικές διακρίσεις της διοργάνωσης, που τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας & Θράκης) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προσκλήθηκαν να επιδώσουν ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Αριστοτέλης Αποστολίδης, ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ κ. Γιάννης Μασούτης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Ζορπίδης, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου κ. Αναστάσιος Καπνοπώλης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Παντελής Φιλιππίδης, βουλευτές, πρόξενοι και πολλοί ακόμη αξιωματούχοι και προ-Διοικητές του Ρόταρυ στη Βόρεια Ελλάδα.
Μετά το πέρας των βραβεύσεων ο Μητροπολιτικός Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης, παραθέτει επίσημο δείπνο προς τιμήν όλων των τιμώμενων και προσκεκλημένων, με ζωντανή μουσική που επιμελείται ο διακεκριμένος πιανίστας – μαέστρος Δημήτρης Γιαννακάκης με τη φωνή της εξαιρετικής ερμηνεύτριας Ειρήνης Λώλου και του Βαγγέλη Στοϊδη.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ