{ Μουσική }

84η ΔΕΘ : Χορεύοντας με τις ινδικές παραδόσεις!


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

84η ΔΕΘ : Χορεύοντας με τις ινδικές παραδόσεις!

Τιμή: από 0.00

Πότε: 10/09/2019 - 15/09/2019
Ημέρες & Ώρες
Τρίτη: 16:00
Τετάρτη: 16:00
Πέμπτη: 16:00
Παρασκευή: 16:00
Σάββατο: 10:00
Κυριακή: 10:00

Πλούσιες εκδηλώσεις μουσικής, χορού και δράματος bollywood παρουσιάζει καθημερινά ο βραβευμένος πολιτιστικός οργανισμός Rang Bahar στην υπαίθρια εξέδρα, στο περίπτερο 13 της 84ης ΔΕΘ.

Πλούσιες εκδηλώσεις μουσικής,  χορού και δράματος bollywood παρουσιάζει καθημερινά ο βραβευμένος πολιτιστικός οργανισμός Rang Bahar στην υπαίθρια εξέδρα, στο περίπτερο 13 της 84ης ΔΕΘ..

Τις μακραίωνες παραδόσεις και την πλούσια κουλτούρα της Ινδίας φέρνει κοντά στους εκθέτες και επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ καθημερινά, ο διεθνώς αναγνωρισμένος πολιτιστικός οργανισμός Rang Bahar, που έχει την έδρα του στην πόλη Αhmedabad, πρωτεύουσα του ινδικού κράτους Gujarat.

Με στόχο να εκπαιδεύσει τη νέα γενιά στους τομείς της παραδοσιακής μουσικής, του χορού και του δράματος, ο Rang Bahar λειτουργεί ως μία πλατφόρμα που αναδεικνύει και καλλιεργεί τα νέα ταλέντα της Ινδίας, ποιητές, χορευτές, ηθοποιούς μουσικούς και τραγουδιστές, ενώ είναι αναγνωρισμένος από την κυβέρνηση του Gujarat, της Ινδίας και την UNESCO (International Organisation For Folk Arts – Austria).

Το μοναδικό αυτό ανθρώπινο δυναμικό από τον χώρο των τεχνών του θεάματος της Ινδίας, που διοργανώνει  παραστάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, «προσγειώνεται» στην υπαίθρια εξέδρα έξω από το περίπτερο 13, όπου και παρουσιάζει καθημερινά δημοφιλή νούμερα bollywood, καθ? όλη τη διάρκεια της Έκθεσης.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ