{ Εκπαίδευση }

8:15 θα χτυπάει το κουδούνι με τη νέα σχολική χρονιά-Οι δηλώσεις της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως.

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

8:15 θα χτυπάει το κουδούνι με τη νέα σχολική χρονιά-Οι δηλώσεις της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως.Η Νίκη Κεραμέως αναφορικά με τις εξαγγελίες του πρώην υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, δήλωσε σήμερα ότι τα σχολεία θα ανοίγουν και τη νέα χρονιά στις 8.15 αντί για τις 9 που είχε ανακοινωθεί.

Η Νίκη Κεραμέως αναφορικά με τις εξαγγελίες του πρώην υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, δήλωσε σήμερα ότι τα σχολεία θα ανοίγουν και τη νέα χρονιά στις 8.15 αντί για τις 9 που είχε ανακοινωθεί.
 
«Δεν θα αλλάξει τίποτα στο ωράριο λειτουργιάς των Δημοτικών, των Γυμνασίων και των Λυκείων και θα ανοίγουν κανονικά στις 8.15 το πρωί», σημείωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Πρόσθεσε μάλιστα ότι «Το πανεπιστημιακό άσυλο θα καταργηθεί άμεσα».
Στη συνέχεια τόνοσε ότι θα προσληφθούν κανονικά οι 4,5 χιλιάδες εκπαιδευτικοί για τα σχολεία ειδικής αγωγής και το σύστημα των εξετάσεων για τα πανεπιστήμια δεν θα αλλάξει για την επομένη χρόνια.
 
Σχετικά με την Νομική Σχολή στην Πάτρα η κ. Κεραμέως διευκρίνισε ότι «Δεν πρόκειται να ιδρυθεί η τετάρτη Νομική Σχολή στην Πάτρα, γιατί υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι δικηγόροι, η χώρα δεν χρειάζεται άλλους άνεργους δικηγόρους. Είναι αδιανόητο να έχουμε υψηλή νεανική ανεργία και επιχειρήσεις να μη βρίσκουν νέους με ειδικές δεξιότητες και να μην βρίσκουν».
 
.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ