{ Τελευταία νέα }

7years4all & Παγωτό

 

Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

7years4all & ΠαγωτόΑκαταμάχητες γεύσεις και εκδοχές παγωτού σε προσφορά 3+1 παραμένουν διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα 4all όλο τον χρόνο

Στις παλιές γειτονιές των πόλεων, για να μπορέσουν οι κάτοικοι να απολαύσουν ένα δροσιστικό γλύκισμα, έπρεπε να περιμένουν να περάσει ο παγωτατζής ή αλλιώς ο παγωτάς.
 
Οι λίγο παλαιότεροι θα τον θυμούνται να πουλά παγωτό περιφερόμενος στις γειτονιές, καθώς εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν καταψύκτες σε περίπτερα.
 
Ο παγωτατζής αποτελούσε ίσως την πιο γραφική μορφή πλανόδιου πωλητή, με λευκή στολή και τροχήλατο. Βέβαια, η δουλειά του τότε ήταν εποχιακή.. Δούλευε από την άνοιξη έως και το τέλος του καλοκαιριού.
 
Όμως, οι εποχές άλλαξαν και το γλύκισμα παγωτού, όπως και τα σημεία πώλησης του εξελίχθηκαν, με αποτέλεσμα να μπορούμε να το απολαμβάνουμε πλέον όλο τον χρόνο και σε πάρα πολλές γεύσεις και εκδοχές του.
 
Κάπου εκεί συναντάμε και τα καταστήματα 4all… όπου οι πωλητές παγωτού σήμερα δεν φορούν πια άσπρες στολές και βρίσκονται μόνιμα σε έναν χώρο πώλησης χωρίς να περιφέρονται.
 
Τα καταστήματα 4all είναι η εξέλιξη του περιπτέρου και του ψιλικατζίδικου της παλιάς γειτονιάς της Θεσσαλονίκης.
 
Ένα περιποιημένο «ψιλικατζίδικο» που σε αυτό επένδυσαν και εργάζονται άνθρωποι της ίδιας γειτονιάς, που όμως τους ξέρουμε και τους αποκαλούμε με το μικρό τους όνομα και όχι παγωτατζήδες…
 
Στα 4all, η ποικιλία των προϊόντων και των γεύσεων χτυπάει κόκκινο, τόσο πολύ, ώστε το παγωτό αποτελεί τελικά μία από τις πρώτες επιλογές των καταναλωτών από την 1η ημέρα μέχρι και σήμερα, 7 χρόνια μετά. Η προσπάθεια για επιβράβευση του καταναλωτή είναι συνεχόμενη.
 
Στον γενέθλιο διαγωνισμό επιβράβευσης τους για τα 7 χρόνια, η κατηγορία του παγωτού δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την λίστα των προϊόντων που συμμετέχουν. Ακαταμάχητες γεύσεις και εκδοχές παγωτού σε προσφορά 3+1 παραμένουν διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα 4all όλο τον χρόνο.
 
Είτε γνωρίζει κανείς εξαρχής ποιο παγωτό θέλει να απολαύσει, είτε επισκεφθεί ένα κατάστημα 4all ώστε να επιλέξει επι τόπου, το σίγουρο είναι πως θα βρει αυτό που θα ικανοποιήσει τον ουρανίσκο του...
 
Γιατί, μεγάλη ποικιλία και στο παγωτό, τη βρίσκεις μόνο στα 4all
 
7years4all
Προχωράμε Μπροστά!

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ