{ Τελευταία νέα }

7 χρόνια καινοτομίες 4all

 

Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

7 χρόνια καινοτομίες 4allΗ αλυσίδα καταστημάτων 4all ήταν η πρώτη στην αγορά που εισήγαγε το XL ρόφημα καφέ προσφέροντας την δυνατότητα μεγαλύτερης απόλαυσης στους λάτρεις του καφέ

Η εφαρμογή καινοτόμων ιδεών σε μία επιχείρηση, συνήθως χαρακτηρίζεται ως μοντέρνα ή φρέσκια… Το δίκτυο καταστημάτων 4all ταυτίζεται και με τις δύο αυτές έννοιες και τα παραδείγματα είναι πολλά και ποικίλα.
 
Η ιδέα της δημιουργίας ενός καταστήματος ψιλικών ειδών με την μορφή σύγχρονου παντοπωλείου σε συνδυασμό με την παραγωγή καφέ μέσα στο ίδιο το κατάστημα, αποτέλεσε καινοτόμο ιδέα με ονοματεπώνυμο και στην ελληνική αγορά την εφάρμοσαν όντας πρωτοπόροι στον κλάδο τους τα 4allstores.
 
Τα καταστήματα 4all ήταν από τα πρώτα που καθιέρωσαν τον καφέ σε προσφορά με το νερό, κάνοντας τα αναπόσπαστο κομμάτι το ένα από το άλλο.
 
Η αλυσίδα καταστημάτων 4all ήταν η πρώτη στην αγορά που εισήγαγε το XL ρόφημα καφέ προσφέροντας την δυνατότητα μεγαλύτερης απόλαυσης στους λάτρεις του καφέ.
 
Με την δημιουργία των 4all ξεκίνησε μία νέα εμπειρία εξυπηρέτησης για τον καταναλωτή, καθώς μιλάμε για την 1η αλυσίδα ψιλικών/καφέ στην αγορά με πελατοκεντρική φιλοσοφία.
 
Οι διαγωνισμοί και οι ενέργειες που πραγματοποιούνται σε όλα τα καταστήματα επιβεβαιώνουν καθημερινά την φιλοσοφία που διέπει την αλυσίδα να κρατούν πάντα ικανοποιημένο τον πελάτη και αποτελούν πρωτοπορία κυρίως για την συχνότητα που υλοποιούνται.
 
Η αλυσίδα καταστημάτων 4all 7 χρόνια τώρα πρωτοπορεί με καινοτόμες ιδέες και προϊόντα, προσφέροντας στους πελάτες της την καλύτερη καταναλωτική εμπειρία.
 
 
7years4all
Προχωράμε Μπροστά!
Για πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό #7years4all μπες εδώ: https://4allstores.gr/in-store/

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ