{ Τελευταία νέα }

7 χρόνια ραντεβού στα 4all

 

Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

7 χρόνια ραντεβού στα 4allΌλοι γνωρίζουν πώς ότι θελήσουν…. θα το βρουν σε ένα κατάστημα 4all

Τα τελευταία 7 χρόνια ακούμε συχνά σε συζητήσεις φράσεις όπως
- Ραντεβού στα 4all στη γωνία,
- Ραντεβού στα 4all της πλατείας…,
- Ραντεβού στα 4all, απέναντι από την εκκλησία…
 
Ως γνωστόν, τα ραντεβού είναι πολυδιάστατα, καθώς δεν αποσκοπούν μόνο στο να συναντηθεί μια ομάδα ατόμων, αλλά παράλληλα να εξυπηρετήσουν και τις εκάστοτε ανάγκες της.
 
Αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες και τις συνήθειες των σύγχρονων ανθρώπων, τις οποίες με επαγγελματισμό και συνέπεια 7 χρόνια τώρα καλύπτουν τα καταστήματα 4all.
 
Ραντεβού σε ένα κατάστημα 4all λοιπόν, πριν από το σχολείο ή τη δουλειά για την κατάλληλη προετοιμασία της ημέρας! Καφές, χυμός, πρωινό, snacks μας κρατούν παραγωγικούς όλη μέρα.
 
Ραντεβού σε ένα κατάστημα 4all και για μετά το σχολείο ή τη δουλειά, για να πούμε τα νέα της ημέρας, απολαμβάνοντας ποιοτικά ροφήματα και παράλληλα πραγματοποιώντας και τα απαραίτητα συμπληρωματικά ψώνια.
 
Ραντεβού σε ένα κατάστημα 4all  πριν την γιορτούλα στο σπίτι με την παρέα, για ποτά, αναψυκτικά και snacks σε άπειρες επιλογές.
 
Ραντεβού σε ένα κατάστημα 4all αφού έχουν πάει τα παιδιά στο σχολείο, απολαμβάνοντας ένα αγαπημένο ρόφημα καφέ take away, κάνοντας μια βόλτα στο πάρκο ή στην κοντινότερη αγορά ή ακόμη και στο σπίτι.
 
Ραντεβού σε ένα κατάστημα 4all πριν ξεκινήσεις για την βουτιά στην παραλία.. Στα 4all μπορείς να κάνεις τον απαραίτητο ανεφοδιασμό όλης της οικογένειας ή της παρέας.
 
Τα 4allstores για 7 χρόνια και πλέον, εξυπηρετούν τις ανάγκες των καταναλωτών σε τέτοιο βαθμό, ώστε να γίνουν σήμα κατατεθέν στην πόλη, αφού όλοι γνωρίζουν πώς ότι θελήσουν…. θα το βρουν σε ένα κατάστημα 4all που σίγουρα βρίσκεται πολύ κοντά τους ή βολεύει για στάση στην διαδρομή τους.
 
7years4all
Προχωράμε Μπροστά!
Για πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό #7years4all μπες εδώ: https://4allstores.gr/in-store/

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ