{ Παιδί }

3ο KIDOT Festival στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

ένα διήμερο γεμάτο γνώση, εξερεύνηση και παιχνίδι για όλη την οικογένεια!


Κατηγορίες: Παιδί

3ο KIDOT Festival στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Δωρεάν

Χώρος: Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 1, 54640
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Τιμή: από 0.00

Πότε: 21/09/2019 - 22/09/2019
Ημέρες & Ώρες
Σάββατο: 11:00
Κυριακή: 11:00

Το 3rd KIDOT Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου!

Το 3rd KIDOT Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου!
Μετά από πολλές εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η ομάδα KIDOT επανέρχεται με το ξεκίνημα των σχολείων πιο ώριμο, πιο ανανεωμένο από κάθε άλλη φορά και φυσικά, γεμάτο εκπλήξεις!

Η κορυφαία διοργάνωση για το παιδί και τον γονιό, πιστή στο φθινοπωρινό ραντεβού της, σε περιμένει για ένα διήμερο γεμάτο γνώση, εξερεύνηση και παιχνίδι για όλη την οικογένεια!

Το μεγαλύτερο family festival της Ελλάδας έρχεται με δράσεις για κάθε ηλικία, workshops που αναδεικνύουν τη φαντασία και την ευρηματικότητα των μικρών του φίλων, αλλά και ένα ευρύ δημιουργικό φάσμα ιδεών και προτάσεων για τις δραστηριότητές του για τη σχολική σεζόν που ξεκινάει!
Το 3ο KIDOT Festival, με τη φρεσκάδα και τη συνέπεια που το διακρίνει από την πρώτη κιόλας διοργάνωσή του το φθινόπωρο του ?17, επανέρχεται ακόμα πιο ώριμο και γεμάτο ιδέες!

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το παιδί, με τον θεματικό πλουραλισμό, τον ολιστικό προσανατολισμό και το εύρος των προτάσεων δράσεων που το έκαναν από την αρχή το αγαπημένο διήμερο για όλη την οικογένεια, επιστρέφει το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου 2019.

Market Υπηρεσιών και Προϊόντων, μία σειρά side events, κινητικών δρώμενων, παρουσιάσεων, συμμετοχικών παιχνιδιών και εκπαιδευτικών εργαστηρίων (workshops) θα είναι και φέτος μόνο μερικές από τις επιλογές που θα έχουν οι μικροί μα και οι μεγάλοι επισκέπτες του.

Παράλληλα, ένα kids' area θα περιμένει όλη την οικογένεια για ελεύθερο παιχνίδι, ενώ φυσικά, το lounge & food corner θα προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για χαλάρωση και  ξεκούραση -γιατί ξέρουμε πόσο εξαντλητικό μπορεί να είναι το πολύ παιχνίδι κάποιες φορές…

Και όπως και όλες οι προηγούμενες διοργανώσεις, και το 3ο KIDOT Festival θα είναι ολοήμερο, με συνεχόμενη λειτουργία από τις 11 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.
Σας περιμένουμε να περάσουμε μαζί -γονείς και παιδιά- δύο μαγικές ημέρες, μαθαίνοντας, παίζοντας, εξερευνώντας, όπως μόνο το KIDOT ξέρει!
Γιατί KIDOT όπως γιορτή!
KIDOT όπως παιδί!
Ένα παιδί με πελώριο χαμόγελο και τα μάτια στραμμένα στο αύριο!

3ο KIDOT Festival
Σάββατο 21- Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Ώρες: 11:00-21:00
Είσοδος ελεύθερη

 


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ