{ Εκδηλώσεις }

2ο ΤΕDxThessaloniki Discussions - Ψυχική Ανθεκτικότητα, Πανδημία

με καλεσμένη μας την κλινική ψυχολόγο, Λία Λαζαρίδου.


Κατηγορίες: Διαλέξεις - Συζητήσεις - ομιλίες

2ο ΤΕDxThessaloniki Discussions - Ψυχική Ανθεκτικότητα, Πανδημία

Χώρος:
Διεύθυνση: ,
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Λία Λαζαρίδου
Πότε: 05/05/2020
Ώρα έναρξης: 19:30

Το 2ο ΤΕDxThessaloniki Discussions θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Μαϊου, στις 19:30, με καλεσμένη μας την κλινική ψυχολόγο, Λία Λαζαρίδου.

To TEDxThessaloniki συνεχίζει να διαδίδει ιδέες με το TEDxThessaloniki Discussions!

Το 2ο ΤΕDxThessaloniki Discussions θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Μαϊου, στις 19:30, με καλεσμένη την κλινική ψυχολόγο, Λία Λαζαρίδου. 

Με την ψυχολόγο Λία Λαζαρίδου θα συζητήσουμε για την ψυχική ανθεκτικότητα ως σημαντικό σύμμαχο προκειμένου να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε δύσκολες καταστάσεις. Πως χτίζουμε τις άμυνές μας; Μηχανισμοί και διαδικασίες σε συνθήκες ανατροπής και επαναπροσδιορισμού.

Πατώντας στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης το "Ask Question", μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στην πλατφόρμα live streaming νωρίτερα, μετά την ολοκλήρωση της εγγραφή σας καθώς και κατά τη διάρκεια του livestreaming. Θα έχετε έτσι την ευκαιρία να συμμετέχετε σε μια διαδραστική συνομιλία με τους καλεσμένους μας.

TEDxThessaloniki Discussions #2 - Ψυχική Ανθεκτικότητα, Πανδημία

H Λία Λαζαρίδου
γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από τη Γερμανική σχολή και σπούδασε Ψυχολογία στα Πανεπιστήμια Φράιμπουργκ και Μονάχου στη Γερμανία (Dipl.Psych, 1972). Εργάστηκε ως κλινική ψυχολόγος στην Ιατροπαιδαγωγική Υπηρεσία του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής.
Δίδαξε ως εξωτερική συνεργάτης στο Διδασκαλείο Νηπιαγωγών και σε μεταπτυχιακά προγράμματα του ΤΕΠΑΕ στο Α.Π.Θ. Εργάζεται σήμερα ιδιωτικά ως κλινική ψυχολόγος κυρίως με γονείς, παιδιά, εφήβους, νέα άτομα. Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται ιδιαίτερα με θέματα που αφορούν την ψυχική ανθεκτικότητα (resilience), οργανώνοντας εργαστήρια, εκπαιδεύσεις, ομιλίες. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ).

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ