{ Θέατρo }

1η Διαδικτυακή Συνάντηση: Οι θεατρικές παιδικές και εφηβικές ομάδες ερμηνεύουν ρόλους μπροστά από ένα μικρόφωνο

 

Κατηγορίες: Θέατρο

1η Διαδικτυακή Συνάντηση: Οι θεατρικές παιδικές και εφηβικές ομάδες ερμηνεύουν ρόλους μπροστά από ένα μικρόφωνο1η Διαδικτυακή Συνάντηση σε συνδιοργάνωση με το "Ίδρυμα Motivation in Arts" Κύπρου και το "Creative Drama & Arts Centre" of Greek Community of Melbourne Αυστραλίας.

Η αγάπη για το θέατρο με παιδιά/νέους μας ωθεί σε νέες σκέψεις και τρόπους έκφρασης, στις δύσκολες γκρίζες μέρες του Κορωναοιού, που μας αφαιρεί την δυνατότητα να συναντηθούμε και να κάνουμε δράσεις με την φυσική μας παρουσία. Με ενθουσιασμό διοργανώνουμε την 1η Διαδικτυακή Συνάντηση " Οι θεατρικές παιδικές και εφηβικές ομάδες ερμηνεύουν ρόλους μπροστά από ένα μικρόφωνο".

Το Θεατρικό Εικαστικό Καλλιτεχνικό Κέντρο 'ΠΟΥΠΟΥΛΟ΄ διοργανώνει την 1η Διαδικτυακή Συνάντηση σε συνδιοργάνωση με το "Ίδρυμα Motivation in Arts" Κύπρου και το "Creative Drama & Arts Centre" of Greek Community of Melbourne Αυστραλίας.

Φέτος, οι ερασιτεχνικές θεατρικές παιδικές και νεανικές ομάδες ερμηνεύουν τους ρόλους των θεατρικών τους έργων μπροστά από ένα μικρόφωνο και οι θεατές είναι τώρα οι ακροατές μας.

Η πρώτη διεθνής διαδικτυακή συνάντηση, αποτελεί μια πρόκληση, καθώς θα συμμετέχουν ομάδες της Κύπρου και ελληνόφωνες ομάδες της Αυστραλίας. Πρωταρχικός στόχος της συνάντησης είναι η διαδικτυακή επαφή των συμμετεχόντων και η προβολή της δημιουργικής τους δράσης στο διαδίκτυο και στο ραδιόφωνο, με ηχογραφήσεις θεατρικών κειμένων και την συνοδεία
μουσικής και ήχων.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή που θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι 13/5 συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα και αποστέλλοντας την ηχογράφηση στο https://www.dramacenter.gr/.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ