Θεσσαλονίκη | Cityportal.gr
 
Αρχική

ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Παιχνίδι - Internet Sports Cafe Internet Cafe Play Cafe
Μπυραρίες Μπυραρίες
   Χρήσιμες πληροφορίες αλλά και ...άχρηστες γνώσεις:
3 ιατρικοί μύθοι που τους πιστεύουν ακόμα και πολλοί γιατροί
Μη φοβάσαι άνθρωπο που γελά, μιλά και τραγουδά δυνατά!
Απλοί τρόποι για να αφαιρέσετε φυτοφάρμακα από φρούτα και λαχανικά
Διώξτε μακριά σας τους κλέφτες της ενέργειά σας
Τι θα κάνετε την επόμενη φορά που θα πάθετε κρίση πανικού!
Μη λεκτική επικοινωνία: Όταν μιλούν τα μάτια!
Γιατί η θάλασσα μας ηρεμεί?
Οι χώρες με το χειρότερο φαγητό παγκοσμίως
Πώς να εξαφανίσετε τις μύγες από το σπίτι σας
Γιατί τα γράμματα των πληκτρολογίων είναι ανακατεμένα
Πόσο ψηλοί είναι οι Έλληνες σε σχέση με τους άλλους λαούς;
Γυναίκες και άνδρες μπροστά στην ντουλάπα: Γιατί οι γυναίκες δεν έχουν
Η θάλασσα «ερεθίζει» τις σκέψεις και τις αναμνήσεις
Μελέτες δείχνουν ότι όταν ζείτε κοντά στην θάλασσα βελτιώνεται η ψυχικ
Ύπνος: Η επαφή αποκαλύπτει τη σχέση του ζευγαριού
Πού αλλού κάνει καλό ένα χαπάκι Viagra
Πέντε θαυματουργά μπαχαρικά για καλύτερη υγεία!
Το αλκοόλ (μπορεί να) βελτιώνει τις σεξουαλικές επιδόσεις
Ιατρικά θαύματα που έμειναν στην ιστορία
To iOS 10 θα σας προειδοποιεί για μη ασφαλή δίκτυα WiFi
Γιατί η μισή Ελλάδα κάνει cyber;
8 Μυστικά για να ζήσετε πάνω από τα 100 χρόνια από τη φυλή Χούνζα στα
Γιατί αναστενάζουμε;
Ο τζόγος στα χρόνια της κρίσης
Φώτης Σεργουλόπουλος-Μαρία Μπακοδήμου: Το τηλεοπτικό τους μέλλον μετά
Ξέρετε τι σημαίνουν όλα αυτά τα σύμβολα στις ετικέτες των αντηλιακών;
Γιατί όλοι ασχολούνται με τη γιόγκα;
Η απαγωγή της νύφης το βάρβαρο έθιμο του Κιργιστάν
Όταν το Pokemon Πίκατσου έστειλε 700 παιδιά στο νοσοκομείο
Παγκόσμιο ρεκόρ για τον γύρο του κόσμου με αερόστατο
Αυτό είναι το κόλπο για να μην χαλάνε οι μπανάνες σας
Βάλτε ένα κέρμα στην κατάψυξη πριν φύγετε για διακοπές!
Δείτε πώς κλέβουν τα pin και λεφτά από κάρτες σε ATM
10 βασίλισσες που άφησαν ιστορία
Τα σημάδια που δείχνουν ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα τοξικός άνθρωπος σ
Τα δρομολόγια από τα καραβάκια στον Θερμαικό (Λιμάνι - Περαία, Νέοι Ε
Τι παθαίνει το στήθος της γυναίκας όταν δεν κάνει σεξ για καιρό;
Δείτε όλα τα νέα σήμερα
Http://www.Aantallaktikaexartimata.GR
ΖΩΔΙΑ
ΚΡΙΟΣ:

Τελικά μοιάζει κάτι να έμαθες από τις δυσκολίες...

ΤΑΥΡΟΣ:

Αρχικά πρέπει να σου αποκαλύψω ότι η τύχη...

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Είναι γεγονός πως με όλα αυτά που έχεις κάνει...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
ΛΕΩΝ:

Λένε για σένα πολλά… (και άδικα να συμπληρώσω)....

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
ΖΥΓΟΣ:

Κάπου ανάμεσα σε αυτή και την επόμενη εβδομάδα...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Όταν βλέπεις να καλοσυνεύει ο καιρός, να ηρεμούν...

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Τα νέα είναι ευχάριστα! Τα …παλιά εξακολουθούν...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Τελικά ποια είναι τα σχέδια σου, μπορείς να...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Τις επόμενες μέρες θα αντιμετωπίσεις συμπεριφορές...

ΙΧΘΕΙΣ:
Προσλήψεις στον δήμο Παύλου Μελά

Προσλήψεις στον δήμο Παύλου Μελά


Από τις 26 Σεπτεμβρίου ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στον ΟΑΕΔ για την κατάταξη εγγραμμένων ανέργων στις λίστες του Οργανισμού προκειμένου να ενταχθούν κατά σειρά μοριοδότησης ωφελουμένων σε λίστες πρόσληψης από δήμους.

Πρόκειται για την πρώτη Δημόσια Πρόσκληση και αφορά στη δημιουργία 10.000 θέσεων πλήρους απασχόλησης, ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών σε δήμους και περιφέρειες της χώρας.

Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης ξεκινά στις 26/9 και λήγει στις 11/10 (στις 12 το μεσημέρι) και γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω των Κ.Ε.Π., στην περίπτωση που ο εγγεγραμμένος άνεργος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ., οι οποίοι ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες: εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς εγγεγραμμένοι νέοι άνεργοι (18 έως 29 ετών) στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνεργοι πτυχιούχοι ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ.

Υποχρέωση προσκόμισης των σχετικών δικαιολογητικών στα ΚΠΑ2 μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, έχουν α) οι άνεργοι αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών, β) οι άνεργοι πτυχιούχοι ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα που δεν ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις υπόλοιπες κατηγορίες και γ) οι άνεργοι όλων των ανωτέρω κατηγοριών οι οποίοι έχουν εξαρτώμενα ανήλικα τέκνα.
 
Οι ωφελούμενοι επιλέγονται και κατατάσσονται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με βάση τα πέντε αντικειμενικά κριτήρια κατάταξης, τα οποία είναι τα εξής: 1) Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελουμένου με ανώτατο όριο τους 36 μήνες, 2) Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων της πρώτης κατηγορίας, με ανώτατο όριο τους 36 μήνες, 3) Ετήσιο εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό, 4) Ηλικία και 5) Αριθμός ανήλικων τέκνων.
 
Το σύστημα επιλογής βασίζεται στη μοριοδότηση των παραπάνω κριτηρίων με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού του ΟΑΕΔ.

Οι δήμοι και οι περιφέρειες υποχρεούνται να προβούν στην πρόσληψη των υποδειχθέντων από τα ΚΠΑ2 επιτυχόντων ωφελουμένων, εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ενημέρωσής τους.
 
 
  Περισσότερα άρθρα της κατηγορίας ...
Νέα: Διευκρινίσεις της ΔΕΗ για τις ρυθμίσεις οφειλών-Σε... 
Οι ρυθμίσεις των οφειλών προς τη ΔΕΗ χωρίς προκαταβολή δεν θα ισχύουν για τις περιπτώσεις που γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω χρέους, διευκρινίζει η ΔΕΗ σε αποψινή ανακοίνωση. Το πρόγραμμα ρυθμίσεων... (30/7/2016)
Νέα: Το «Rhapsody of the Seas» καταπλέει σήμερα... 
Με 2.369 επιβάτες και 793 μέλη πληρώματος καταπλέει αύριο Σάββατο, 30 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη το κρουαζιερόπλοιο «Rhapsody of the Seas», της εταιρείας Royal-Caribbean, προερχόμενο από τον Πειραιά.  ... (30/7/2016)
Νέα: Ελλείψεις σε φάρμακα και προσωπικό στις Μονάδες... 
Ανοιχτή πληγή παραμένουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι ασθενείς με HIV/AIDS. Καθυστερήσεις στην έκδοση αποτελεσμάτων των εξετάσεών τους εξαιτίας της έλλειψης αντιδραστηρίων στις... (30/7/2016)
Νέα: Θεσσαλονίκη Σάββατο 30 Ιουλίου - Καιρός - Τι... 
Ανατολή Ηλίου: 06:27, Δύση Ηλίου: 20:36, Διάρκεια Ημέρας: 14 Ώρες και 9 λεπτά
 
Νέα: Aegean: Όλοι οι προορισμοί εξωτερικού με έκπτωση... 
Σε μια νέ απροσφορά προχωρά η Aegean αναφορικά με τις πτήσεις εξωτερικού.   Η προσφορά ισχύει για όλες τις απευθείας πτήσεις και τις πτήσεις μέσω Ελληνικών αεροδρομίων προς όλους τους προορισμούς... (29/7/2016)
Νέα: Η Νορβηγία θέλει να χαρίσει στη Φινλανδία ένα...... 
Αυτό θα πει οι γείτονες να έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Και όχι μην πάει το μυαλό σας σε ανθρώπους, εδώ μιλάμε για χώρες. Η Νορβηγία είναι εξαιρετικά γενναιόδωρη με τη γειτονική της χώρα και θα της χαρίσει... (29/7/2016)
Νέα: Το ΣτΕ απέρριψε και τις έξι αιτήσεις ασφαλιστικών... 
Το σύνολο των αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν τα κανάλια κατά του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, για τον διαγωνισμό αδειοδότησης των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών απέρριψε η Επιτροπή Αναστολών... (29/7/2016)
Νέα: Προσβάσιμη στους πολίτες η e-υπηρεσία για τα... 
Mία νέα ηλεκτρονική υπηρεσία παρέχει ο δήμος Θεσσαλονίκης. Αφορά την έκδοση και τον έλεγχο των τραπεζοκαθισμάτων και της κατάληψης των δημόσιων χώρων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στους δρόμους... (29/7/2016)
Νέα: Πλαστά χαρτονομίσματα στην αγορά της Βορείου... 
Έξαρση παρουσιάζουν τα περιστατικά κυκλοφορίας παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων στη Βόρεια Ελλάδα, τα οποία προωθούνται μέσω Βουλγαρίας και Αλβανίας σε μικρές τοπικές αγορές της ελληνικής επικράτειας. Σύμφωνα... (29/7/2016)
Νέα: 29χρονος στον Πυργο συνελήφθη για το βιασμό... 
Για το βιασμό της αδελφής του συνελήφθη ένας 29χρονος άνδρας από τον Πύργο Ηλείας δυο χρόνια μετά την καταγγελία που είχε κάνει η ίδια η κοπέλα.   Το ένταλμα σύλληψης για τον 29χρονο άνδρα εκκρεμούσε... (29/7/2016)
Νέα: Προδικαστικές προσφυγές κατέθεσαν οι 10 υποψήφιοι... 
Η διαγωνιστική διαδικασία για τις 4 τηλεοπτικές άδειες «εξελίσσεται ομαλά, εντός χρονοδιαγράμματος», τονίζει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σε ανακοίνωσή της.   Στην ίδια ανακοίνωση... (29/7/2016)
Νέα: Στη Γαλλία εκδόθηκαν δύο ύποπτοι για τις τρομοκρατικές... 
Οι αυστριακές Αρχές ανακοίνωσαν την έκδοση δύο ανδρών στη Γαλλία, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για συμμετοχή στις τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο στο Παρίσι.   "Οι... (29/7/2016)
Νέα: ΟΗΕ: 56 εκατομμύρια άνθρωποι εγκλωβισμένοι... 
Περισσότεροι από 56 εκατομμύρια άνθρωποι σε 17 χώρες υφίστανται τις συνέπειες παρατεταμένων συγκρούσεων και δυσκολεύονται να βρουν τρόφιμα, παγιδευμένοι σε έναν «φαύλο κύκλο βίας και λιμού», ανέφεραν σήμερα... (29/7/2016)
Νέα: Τουρκία:18.000 άνθρωποι υπό κράτηση, ακυρώθηκαν... 
Περισσότερους από 18.000 ανθρώπους έχουν θέσει υπό κράτηση οι τουρκικές αρχές μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, ενώ 50.000 διαβατήρια ακυρώθηκαν.   Στους 9.677 επίσης... (29/7/2016)
Νέα: Θεσσαλονίκη: Σε θερμοκοιτίδα start ups θέλει... 
Τη διενέργεια ανοιχτού αρχιτεκτονικού διαγωνισμού ιδεών, για την αποκατάσταση και επανάχρηση των παλιών σταβλικών εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, ενέκρινε το διοικητικό... (29/7/2016)
Νέα: Ποδηλάτες της ΕΛ.ΑΣ. έσωσαν Ισπανίδα από πνιγμό... 
Τη ζωή μίας 30χρονης Ισπανίδας τουρίστριας που έκανε διακοπές στην Κέρκυρα έσωσαν ποδηλάτες της ΕΛ.ΑΣ.   Η γυναίκα έκανε διακοπές σε ιστιοφόρο όταν το μεσημέρι της Πέμπτης αποφάσισε να επιβιβαστεί... (29/7/2016)
Νέα: Γ. Μπουτάρης: Να γίνει εκκένωση και στο 12ο... 
«Η κατάληψη ενός χώρου είναι ποινικό αδίκημα» είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και δήλωσε κάθετα αντίθετος στις καταλήψεις. Με αφορμή την εκκένωση... (29/7/2016)
Νέα: Θεσσαλονίκη: Πουλούσαν το σπορέλαιο για ελαιόλαδο... 
Δίκτυο διακίνησης νοθευμένων ελαιολάδων εντόπισε στη Βόρεια Ελλάδα ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), συνεχίζοντας τους ελέγχους για την προστασία των καταναλωτών και της αυθεντικότητας του ελληνικού... (29/7/2016)
Νέα: Επαφές Ρεάλ με Πογκμπά 
Τελικά όπως φαίνεται δεν τα παρατάει η ισπανική ομάδα για να φέρει τον Γάλλο μέσο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου...   Μπορεί πριν από σχεδόν ένα μήνα να δήλωσε η βασίλισσα ότι αποσύρει το ενδιαφέρον... (29/7/2016)
Νέα: Κατάληψη στο τμήμα Θεάτρου του ΑΠΘ 
Το Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, στην Εγνατία Οδό, κατέλαβαν χθες Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 11:15 το βράδυ άτομα από τον αντεξουσιαστικό χώρο, που συμμετείχαν νωρίτερα στην πορεία διαμαρτυρίας... (29/7/2016)
Νέα: Facebook: Τα έσοδα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία... 
Το Facebook ξεκίνησε ως ένα κοινωνικό δίκτυο και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε μία υπηρεσία διανομής ενημερωτικών ειδήσεων, ένα μεγαθήριο στη διαφήμιση στα κινητά τηλέφωνα και μια τεράστια πλατφόρμα ανταλλαγής... (29/7/2016)
Νέα: Πάτρα: Μητέρα έπεσε νεκρή μετά από άγριο ξυλοδαρμό... 
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 28χρονος πατρινός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία της ίδιας του της μητέρας μέσα στο σπίτι τους στην οδό Μπουκαούρη, μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό... (29/7/2016)
Νέα: Θεσσαλονίκη: Επίθεση από αγνώστους στα γραφεία... 
Επίθεση από αγνώστους δέχθηκαν τα ξημερώματα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.   Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και κρατώντας πιθανότατα σιδηρολοστούς... (29/7/2016)
Νέα: Πέθανε η δημοτική αστυνομικός που έγινε «ασπίδα»... 
Μετά από 8 μέρες "μάχης" για να "κρατηθεί στη ζωή", η 34χρονη Δημοτική Αστυνόμος, Ματίνα Νικολάου, "έφυγε από τη ζωή", "σκορπίζοντας στη θλίψη" τους συναδέλφους της, στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης, όπως... (29/7/2016)
Νέα: Χωρίς αστικές συγκοινωνίες σήμερα η Θεσσαλονίκη... 
Συνεχίζουν για μία ακόμα μέρα τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, καθώς ζητούν την καταβολή της μισθοδοσίας του Ιουνίου.   Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού, η καθυστέρηση... (29/7/2016)
Νέα: Νεκρός ο οδηγός από την πρόσκρουση ΙΧ στην... 
Υπέκυψε τελικά στα τραύματα του ο 57χρονος οδηγός ΙΧ που χθες το μεσημέρι το όχημα του εξετράπη της πορείας του και χτύπησε σε δέντρο στο 22ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο ύψος της Καρδίας. ... (29/7/2016)
Νέα: Ελεγκτικό Συνέδριο: Αντισυνταγματική η αναδρομική... 
Αντισυνταγματικές και αντιθετικές στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) κρίθηκαν οι περικοπές των συντάξεων που έγιναν στους πρώην καθηγητές των ΑΕΙ, αναδρομικά από τον Αύγουστο του 2012,... (29/7/2016)
Νέα: Ανύπαρκτοι οι έλεγχοι στις παραλίες από τους... 
Σε ξέφραγο αμπέλι έχουν μετατραπεί από την αρχή του καλοκαιριού οι παραλίες στις πιο δημοφιλείς τουριστικές περιοχές, με ξαπλώστρες, καντίνες και παραθαλάσσια μπαρ να καταλαμβάνουν σχεδόν και το τελευταίο... (29/7/2016)
Νέα: Δυναμικές πρωτοβουλίες για τη φιλοξενία προσφύγων... 
Δυναμικά προχωρά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών στην υλοποίηση του προγράμματος για τη στέγαση των προσφύγων μέσω της ενοικίασης διαμερισμάτων. Σήμερα έγινε επιθεώρηση του πρώτου διαμερίσματος από αυτά που δηλώθηκαν... (29/7/2016)
Νέα: Θεσσαλονίκη Παρασκευή 29 Ιουλίου - Καιρός -... 
Ανατολή Ηλίου: 06:26, Δύση Ηλίου: 20:37, Διάρκεια Ημέρας: 14 Ώρες και 11 λεπτά
 
  επόμενες καταχωρήσεις  
 
Ημερήσιο Πρόγραμμα
Οι νέοι διαγωνισμοί μας για προσκλήσεις και δώρα
Ταινίες Θέατρο-χορός Μουσική Τζαμπαντάν
Εικαστικα - Event - Eκθέσεις Οσο ζω μαθαίνω
Προσφορές ημέρας Shopping & Style Αποδράσεις
Συνέδρια - Ομιλίες Σεμινάρια - Σπουδές
Ψυχολογία - Υγεία - Διατροφή Γονείς & Παιδί
Τα πιο δημοφιλή άρθρα στο Facebook
DnioUoaeo aea ieenYo a?ianUoaeo
Hot News
Υγεία - Διατροφή - Ψυχολογία
 
Πάμε Αθήνα;
 
Επικοινωνία με το CityPortal.gr
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2015 Cityportal
Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη - Istopolis