Θεσσαλονίκη | Cityportal.gr
 
Αρχική

ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Παιχνίδι - Internet Sports Cafe Internet Cafe Play Cafe
Μπυραρίες Μπυραρίες
   Χρήσιμες πληροφορίες αλλά και ...άχρηστες γνώσεις:
Μάθετε τι μπορεί να σημαίνει ο επίμονος βήχας
Λεβάντα: Οι «μαγικές» ιδιότητές της
Απομόνωση, αλκοόλ, αρνητισμός: Τα 6 επικίνδυνα σημάδια της κατάθλιψης
Speed Flying au Mont-Blanc - εκπληκτική κάθοδος (video)
Πέντε τροφές που ρίχνουν την πίεση
Γιατί η NASA εκτόξευσε μισό δισεκατομμύριο χάλκινες βελόνες σε τροχιά
Tοποθέτησαν μια κάμερα σε ένα ελικόπτερο και πέταξαν πάνω από τα Ιμαλά
Radbahn, στεγασμένος ποδηλατόδρομος που ενώνει το Βερολίνο από άκρη σε
Komorebi: Το γιοτ των δισεκατομμυριούχων
Ζήσε για σένα όχι για τους άλλους!
Πώς συνδέεται η διατροφή με το ύψος των παιδιών
Καθημερινοί τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα
Ψάχνεις για δουλειά; Οι 15 καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για να εργαστεί
Αυτές είναι οι 6 πιο επικίνδυνες τοξίνες στις επεξεργασμένες τροφές
Δίαιτα: Οι τροφές που «κόβουν» την πείνα
Οι γυναίκες φεύγουν όταν... οι άντρες είναι απόντες
ΟΑΕΔ: Μάθε πώς να ανανεώνεις την κάρτα ανεργίας ηλεκτρονικά
Γιατί δεν πρέπει να βάζετε το κινητό στην τσέπη;
Το Νo.1 μυστικό για να χάσεις βάρος και να «κάψεις» το περιττό λίπος
Φτιάξε πανεύκολα αγνό σαπούνι για το πρόσωπο χωρίς να ξοδέψεις ούτε ευ
Ποια ζώδια κάνουν σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας;
Αυτός ο Άνδρας μας Δείχνει ΠΩΣ να Λευκάνουμε Μόνοι τα Δόντια μας
Ποιο είναι το προφίλ των γυναικών επιχειρηματιών/ανώτατων στελεχών στη
Δωρεάν: Κατεβάστε τώρα 129 συλλεκτικά σχολικά βιβλία από το 1884 έως τ
Πως θα διώξουμε τα σημάδια της κούρασης με φυσικούς τρόπους
Γιατί αισθάνεται κάποιος συνεχώς κουρασμένος;
3 Φεβρουαρίου - Σήμερα έχει γενέθλια η Ελλαδα μας
Τελικά οι γάτες ή τα σκυλιά μας αγαπούν περισσότερο;
Η ικανότητα να «φεύγεις» είναι το πιο δυνατό σου εργαλείο
Έρευνα: Όσοι άνδρες έχουν κοιλίτσα είναι καλύτεροι εραστές - Μια ορμόν
Βαλσαμόχορτο –Ένα βότανο που «χαϊδεύει» την ψυχή
Υβρίδια και μεταλλαγμένα: Ο έλεγχος των σπόρων από τις πολυεθνικές ετα
Οι αισιόδοξοι άνθρωποι φτάνουν στα ραντεβού τους τελευταίοι
Παιδιά της συμπαντικής νοημοσύνης
Ποιες είναι οι καλύτερες τροφές κατά της γήρανσης
Τα μαθηματικά «αποδεικνύουν» την ύπαρξη του Θεού
Ο Μύθος της Αλκυόνης και οι Αλκυονίδες μέρες
Δείτε όλα τα νέα σήμερα
Http://www.Aantallaktikaexartimata.GR
ΖΩΔΙΑ
ΚΡΙΟΣ:

Τελικά μοιάζει κάτι να έμαθες από τις δυσκολίες...

ΤΑΥΡΟΣ:

Αρχικά πρέπει να σου αποκαλύψω ότι η τύχη...

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Είναι γεγονός πως με όλα αυτά που έχεις κάνει...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
ΛΕΩΝ:

Λένε για σένα πολλά… (και άδικα να συμπληρώσω)....

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
ΖΥΓΟΣ:

Κάπου ανάμεσα σε αυτή και την επόμενη εβδομάδα...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Όταν βλέπεις να καλοσυνεύει ο καιρός, να ηρεμούν...

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Τα νέα είναι ευχάριστα! Τα …παλιά εξακολουθούν...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Τελικά ποια είναι τα σχέδια σου, μπορείς να...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Τις επόμενες μέρες θα αντιμετωπίσεις συμπεριφορές...

ΙΧΘΕΙΣ:

Προσλήψεις στον δήμο Παύλου Μελά


Προσλήψεις στον δήμο Παύλου Μελά
Από τις 26 Σεπτεμβρίου ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στον ΟΑΕΔ για την κατάταξη εγγραμμένων ανέργων στις λίστες του Οργανισμού προκειμένου να ενταχθούν κατά σειρά μοριοδότησης ωφελουμένων σε λίστες πρόσληψης από δήμους.

Πρόκειται για την πρώτη Δημόσια Πρόσκληση και αφορά στη δημιουργία 10.000 θέσεων πλήρους απασχόλησης, ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών σε δήμους και περιφέρειες της χώρας.

Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης ξεκινά στις 26/9 και λήγει στις 11/10 (στις 12 το μεσημέρι) και γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω των Κ.Ε.Π., στην περίπτωση που ο εγγεγραμμένος άνεργος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ., οι οποίοι ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες: εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς εγγεγραμμένοι νέοι άνεργοι (18 έως 29 ετών) στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνεργοι πτυχιούχοι ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ.

Υποχρέωση προσκόμισης των σχετικών δικαιολογητικών στα ΚΠΑ2 μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, έχουν α) οι άνεργοι αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών, β) οι άνεργοι πτυχιούχοι ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα που δεν ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις υπόλοιπες κατηγορίες και γ) οι άνεργοι όλων των ανωτέρω κατηγοριών οι οποίοι έχουν εξαρτώμενα ανήλικα τέκνα.
 
Οι ωφελούμενοι επιλέγονται και κατατάσσονται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με βάση τα πέντε αντικειμενικά κριτήρια κατάταξης, τα οποία είναι τα εξής: 1) Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελουμένου με ανώτατο όριο τους 36 μήνες, 2) Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων της πρώτης κατηγορίας, με ανώτατο όριο τους 36 μήνες, 3) Ετήσιο εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό, 4) Ηλικία και 5) Αριθμός ανήλικων τέκνων.
 
Το σύστημα επιλογής βασίζεται στη μοριοδότηση των παραπάνω κριτηρίων με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού του ΟΑΕΔ.

Οι δήμοι και οι περιφέρειες υποχρεούνται να προβούν στην πρόσληψη των υποδειχθέντων από τα ΚΠΑ2 επιτυχόντων ωφελουμένων, εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ενημέρωσής τους.
 
 
  Περισσότερα άρθρα της κατηγορίας ...
Νέα: Άνθιμος: Ποια περιουσία; Εμείς δεν έχουμε... 
"Το χρέος μας είναι ότι πρέπει να βοηθήσουμε, αλλά μέχρι εκεί που μπορούμε, μέχρι εκεί που δεν αρχίζει να αμφισβητούνται τα δικαιώματα ή ο τρόπος χρήσεως των περιουσιακών στοιχείων από κάθε άνθρωπο" είπε στο... (8/2/2016)
Νέα: «Δεν ήταν κάτοικοι των Διαβατών αυτοί που έριξαν... 
Οι πολίτες που φαίνονται σε βίντεο να καταστρέφουν τον φράχτη του υπό κατασκευή κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά δεν είναι κάτοικοι των Διαβατών και δεν τους γνωρίζει κανένας στην περιοχή, κατήγγειλε... (8/2/2016)
Νέα: Έλληνας ο καλύτερος αρτοποιός της Ευρώπης 
O Σταύρος Ευαγγέλου, μόλις 23 χρονών, κέρδισε σε όλους τους διαγωνισμούς αρτοποιίας στη Γερμανία και σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Οι δημιουργίες του βασίζονται σε ελληνικές και γερμανικές επινοήσεις με άρωμα Ευρώπης.... (8/2/2016)
Νέα: Τι απαντάει ο διευθυντής του ραδιοσταθμού «Στο... 
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος ο δημοσιογράφος, διευθυντής του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» και στενός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Αρβανίτης, «βόλεψε» την σύζυγό του Ζηνοβία Συρίβλη,... (8/2/2016)
Νέα: Θεσσαλονίκη: Δύο άντρες λήστεψαν οδηγό ταξί... 
Καταγγελία έγινε από 48χρονο οδηγό ταξί λέγοντας πως, πρώτες πρωινές ώρες χθες (07-02-2016), επιβιβάστηκαν στο όχημα δύο άγνωστοι άντρες, προσποιούμενοι τους πελάτες.   Στη συνέχεια, κατά την... (8/2/2016)
Νέα: Στα σκαριά το πρώτο στην Ελλάδα ηλεκτρονικό... 
Το συνδυασμό του ηλεκτρονικού εισιτηρίου με παροχή κινήτρων επιβράβευσης χρήσης του  για την περιοχή του Λαγκαδά θα εφαρμόσει, μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος, το Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης,... (8/2/2016)
Νέα: Κλειστά τα Μάλγαρα μέχρι τη Παρασκευή - Σκληραίνουν... 
Κλειστό παραμένει για όγδοη ημέρα σήμερα το τελωνείο του Προμαχώνα στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία και η ουρά που σχηματίζουν νταλίκες και φορτηγά «υπερβαίνουν» τα 30 χλμ», όπως τόνισε ο αγρότης Βισαλτίας,... (8/2/2016)
Νέα: Η επιδρομή στο επισκοπείο της Μητρόπολης επαναφέρει... 
Η Ελληνική Αστυνομία αναζητά ακόμη τα έξι νεαρά άτομα τα οποία το πρωί της περασμένης Τρίτης εισέβαλαν στο επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και περιέλουσαν το χώρο με κόκκινη μπογιά.  ... (8/2/2016)
Νέα: Διαδραστική έκθεση φέρνει σε επαφή νέους χωρών... 
Η «Υποβρύχια Καρδιά της Μεσογείου» (The Underwater Heart of the Mediterranean) είναι ένα καινοτόμο έργο πολλαπλών δράσεων οι οποίες συνυφαίνουν μία πολυεπίπεδη πλατφόρμα, αγγίζοντας σε βάθος κοινωνικές, περιβαλλοντικές,... (8/2/2016)
Νέα: Απόβαση στον Πειραιά από τους αγρότες της Κρήτης... 
Την Πέμπτη η άφιξή τους για να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο της Παρασκευής Την απόφαση να λάβουν μέρος στο πανελλήνιο συλλαλητήριο την ερχόμενη Παρασκευή στην Αθήνα, γνωστοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής... (8/2/2016)
Νέα: Πουλήσε το μερίδιο της εταιρίας του για ένα... 
Θα μπορούσε να είναι πάμπλουτος. Αντί για αυτό... κάνει ποδήλατο για να ξεχάσει τον πόνο του.   Ο Chris Hill-Scott ήταν συνιδρυτής της SwiftKey, την οποία αγόρασε η Microsoft για 250 εκατομμύρια... (8/2/2016)
Νέα: Ενας γρίφος ο «σταυρός προτίμησης» σε ενδεχόμενες... 
Ο «κωδικός» του προβλήματος που θα διαβάσετε θα μπορούσε να είναι «άρθρο 10 του νόμου 3231/2004». Τι λέει αυτό το άρθρο; Οτι σε περίπτωση που οι βουλευτικές εκλογές διενεργούνται «μέσα σε δεκαοκτώ μήνες από... (8/2/2016)
Νέα: Ομόφωνη καταδίκη της Βόρειας Κορέας από το... 
Με ομόφωνη καταδίκη της εκτόξευσης βαλλιστικού πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς από το βορειοκορεατικό καθεστώς ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, που πραγματοποιήθηκε... (8/2/2016)
Νέα: ΠΓΔΜ: Παράλληλο συρμάτινο φράχτη στην ουδέτερη... 
Με την ενίσχυση του συρμάτινου φράχτη, στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής προχωρά η ΠΓΔΜ, στο πλαίσιο των αναγγελιών για αυστηρότερους ελέγχους σχετικά με τη διέλευση προσφύγων.   ... (8/2/2016)
Νέα: Θεσσαλονίκη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου - Kαιρός... 
Ανατολή Ηλίου: 07:24, Δύση Ηλίου: 17:56, Διάρκεια Ημέρας: 10 Ώρες και 32 λεπτά
Νέα: Ποιο χαρτονόμισμα του ευρώ αποσύρεται από την... 
Λίγες φορές το είδαμε, φαίνεται όμως ότι δεν θα το ξαναδούμε. Την απόσυρση του χαρτονομίσματος των 500 ευρώ σχεδιάζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.   Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Βήματος της Κυριακής»,... (8/2/2016)
Νέα: Αγρότες: Κόβουν την Ελλάδα στα δύο και ετοιμάζονται... 
Στα δύο έχει «κοπεί» η Ελλάδα, καθώς αγρότες από Φθιώτιδα έχουν κλείσει δύο κομβικά σημεία της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο 210ο χλμ στην Ανθήλη και στο 200ό χλμ στον κόμβο του Μπράλου.   Εκατοντάδες... (7/2/2016)
Νέα: Αστυνομικός είπε ψέματα ότι του έκλεψαν τα... 
Αστυνομικός συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, γιατί μαζί με την αδελφή του και ένα φίλο του έστησαν ολόκληρο σενάριο για να «εξαφανίσουν» τα όπλα του, όταν του γνωστοποιήθηκε ότι επρόκειτο να... (7/2/2016)
Νέα: Στα πρόθυρα χρεοκοπίας η Εκκλησία της Ελλάδας;... 
Τα έσοδα στερεύουν και οι φόροι αυξάνονται για την Εκκλησία της Ελλάδος που βρίσκεται ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία.   Ήδη εμβληματικές μονές της Αττικής όπως η Μονή Πετράκη και η Μονή Πεντέλης αντιμετωπίζουν... (7/2/2016)
Νέα: Γκρούεφσκι: Το «μακεδονικό έθνος» και η «Μακεδονία»... 
Μετά από σχεδόν 10 χρόνια στην εξουσία ο ηγέτης των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφκσι μιλάει στην Ελλάδα.   Σε αποκλειστική συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής ξεκαθαρίζει ότι θέλει λύση του ονοματολογικού,... (7/2/2016)
Νέα: Τα κρουαζιερόπλοια θα έρχονται Ελλάδα γιατί... 
Ο κλάδος της κρουαζιέρας, με ισχυρό σύμμαχο την ασφάλεια που εκπέμπει η χώρα μας ως προορισμός, αναμένεται να κινηθεί σε θετικό πεδίο τη φετινή χρονιά. Αυτό εκτιμά ο υπεύθυνος κρουαζιέρας του Συνδέσμου Ελληνικών... (7/2/2016)
Νέα: «Σπρωξίματα» μεταξύ ενόπλων Ελλήνων και Τούρκων... 
Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει ένα επεισόδιο, από τα πολλά, που συνέβη στα Ίμια παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα Καθημερινή της... (7/2/2016)
Νέα: Υπόθεση ζαρντινιέρα: Δέκα χρόνια μετά, αποζημίωση... 
Στις 450.000 ευρώ ανέρχεται το ποσό το οποίο καλείται να καταβάλει το ελληνικό Δημόσιο στον κύπριο φοιτητή Αυγουστίνο Δημητρίου, για τη διαβόητη υπόθεση ζαρντινιέρα.   Σύμφωνα με δημοσίευμα του... (7/2/2016)
Νέα: Αντιμεταναστευτικές συγκεντρώσεις του Pegida... 
Το γερμανικό αντιισλαμικό-αντιμεταναστευτικό κίνημα Pegida οργάνωσε σήμερα συγκεντρώσεις σε πολλές πόλεις της Ευρώπης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άφιξη εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών από... (7/2/2016)
Νέα: Συναγερμός στην Κολομβία: Πάνω από 3.100 έγκυοι... 
Περισσότερες από 3.100 έγκυοι στην Κολομβία έχουν προσβληθεί από τον ιό Zika, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος Χουάν Μανουέλ Σάντος, ενώ η επιδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται με ταχύτητα στη Νότια Αμερική.
... (7/2/2016)
Νέα: Έτοιμη η προκήρυξη για προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων... 
Ετοιμη προς έκδοση είναι η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 36 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ.
  Το σχετικό αίτημα του φορέα έχει εγκριθεί ήδη από το ΑΣΕΠ και η προκήρυξη με αριθμό 2Κ/2016 θα... (7/2/2016)
Νέα: Μπλόκα αγροτών: Κρίσιμες διαβουλεύσεις για... 
Έτοιμοι να κλείσουν τους δρόμους επ' αόριστον είναι οι αγρότες που θα έχουν κρίσιμες διαβουλεύσεις το μεσημέρι της Κυριακής, με επίκεντρο το μπλόκο της Νίκαιας.    Αντιπρόσωποι απ' όλα τα... (7/2/2016)
Νέα: Θεσσαλονίκη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου - Kαιρός... 
Ανατολή Ηλίου: 07:25, Δύση Ηλίου: 17:55, Διάρκεια Ημέρας: 10 Ώρες και 30 λεπτά
Νέα: «Όχι» στο κέντρο προσφύγων στα Διαβατά 
Στο δημοτικό συμβούλιο Δέλτα μεταφέρθηκε χθες η αντιπαράθεση για το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων, που προγραμματίζεται να λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου “Αναγνωστοπούλου”... (7/2/2016)
Νέα: Καλλιτέχνης αφιερώθηκε σε μια σπηλιά για 25... 
Μπορεί ο γνωστός γλύπτης Gutzon Borglum, μαζί με τον γιο του, Lincoln, να κατέχουν μια περίοπτη θέση στην ιστορία της Τέχνης, καθώς ήταν αυτοί που δημιούργησαν τις προσωπογραφίες των τεσσάρων Αμερικανών προέδρων... (7/2/2016)
  επόμενες καταχωρήσεις  
 
Ημερήσιο Πρόγραμμα
Οι νέοι διαγωνισμοί μας για προσκλήσεις και δώρα
Ταινίες Θέατρο-χορός Μουσική Τζαμπαντάν
Εικαστικα - Event - Eκθέσεις Οσο ζω μαθαίνω
Προσφορές ημέρας Shopping & Style Αποδράσεις
Συνέδρια - Ομιλίες Σεμινάρια - Σπουδές
Ψυχολογία - Υγεία - Διατροφή Γονείς & Παιδί
Τα πιο δημοφιλή άρθρα στο Facebook
DnioUoaeo aea ieenYo a?ianUoaeo
Hot News
Υγεία - Διατροφή - Ψυχολογία
 
Πάμε Αθήνα;
 
Επικοινωνία με το CityPortal.gr
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2015 Cityportal
Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη - Istopolis